vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Alle banken voor sparen en betalen vergelijken

Home > Spaarrekeningen > Resultaten Knab

Sparen Knab | 2 spaarrekeningen gevonden


Vergelijk in één overzicht alle spaarrekeningen (behalve deposito's) in Nederland op rente en voorwaarden.
Bekijk de rente en klik direct door naar de site van de bank. U kunt ook een aantal rekeningen selecteren en vergelijken op rente en voorwaarden.

Alle spaarrekeningen zonder voorwaarden voor alle-jarigen bij Knab in Nederland

Sorteer op: Sorteren op rekeningnaam Spaarrekening Sorteren op rentepercentage Rente Voorwaarden en opties
Knab
Flexibel sparen Online kan men zich aanmelden bij Knab om zo klant te worden. Flexibel Sparen binnen het Basispakket is gratis. Voor € 5 per maand krijgt men het Pluspakket, voor betalen, sparen, creditcard en beleggen. Het Premiumpakket van € 15 per maand biedt daarnaast ook een financieel plan. Binnen elk van de 3 pakketten krijgt men de beschikking over een financieel dashboard, digitaal kasboek en alerts.
1,25% Meer informatie > - Sparen zonder voorwaarden.
Knab
Kwartaal sparen Online kan men zich aanmelden bij Knab om zo klant te worden. Flexibel Sparen binnen het Basispakket is gratis. Voor € 5 per maand krijgt men het Pluspakket, voor betalen, sparen, creditcard en beleggen. Het Premiumpakket van € 15 per maand biedt daarnaast ook een financieel plan. Binnen elk van de 3 pakketten krijgt men de beschikking over een financieel dashboard, digitaal kasboek en alerts.
0,90% Basisrente.
1,40% 1,40% rente incl. 0.5% Bonusrente. over het geld dat een kwartaal op de rekening staat.
Meer informatie > - Sparen zonder voorwaarden.
Zoekresultaten 12 van 2