vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Alle banken voor sparen en betalen vergelijken

Home > Wie wij zijn

Over BankenOverzicht.nl

BankenOverzicht.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite gericht op financiële producten. De site biedt een overzicht van alle in Nederland actieve banken. Het doel van de site is consumenten en professionals te helpen met het kiezen van een financieel product door het creëren van transparantie via internet.

BankenOverzicht.nl is volledig onafhankelijk. Wij zijn een internetbedrijf en halen onze inkomsten uit reclame en het doorverwijzen (uitgaande link) naar aanbieders.Wij verkopen zelf geen financiële producten en ontvangen ook geen provisie bij het afsluiten ervan. Wij publiceren de volledige gegevens (namen, kosten en voorwaarden) van alle in Nederland actieve banken.

BankenOverzicht.nl is een project van DGN Publishers BV, een internetbedrijf in Amsterdam Centrum. Wij exploiteren diverse thematische internetportals op het gebied van wonen, zorg en personal finance. Dat doen wij met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites.

De bekendste portals van DGN Publishers zijn DeGoedkoopsteNotaris.nl (2000), de onafhankelijke vergelijkingssite over notarissen en Zorgkiezer.nl (2005), de onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van zorg en ziektekosten.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.dgngroep.nl.