vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Alle banken voor sparen en betalen vergelijken

Home > Alles over banken > Banken > Vergelijk ook je hypotheek

Vergelijk ook je hypotheek

Naast bankenoverzicht.nl heeft DGN Groep meerdere projecten waarin het vergelijken centraal staat.
Het is de missie van DGN Groep om complexe consumentenmarkten inzichtelijk, begrijpelijk en transparant te maken, met als uiteindelijk doel de kwaliteit van het aanbod te verbeteren tegen lagere kosten.

Hypotheek24.nl

In 2014 heeft DGN de website Hypotheek24.nl gelanceerd. De site helpt consumenten met kiezen in de ondoorzichtige markt van hypotheken en hypotheekadvies.

Hypotheek zonder advies

Hypotheek24 werkt op basis van ‘execution only’. Dat houdt in dat je zelf je hypotheek kiest en wij zorgen dat je die hypotheek krijgt. We geven je echter geen hypotheekadvies.
Hypotheek24 bied je wel gratis alle tools om online je hypotheek zelf samen te stellen. Omdat je veel zelf doet en geen advies krijgt kun je tot wel 3000 euro besparen op je afsluitkosten.

Onafhankelijk vergelijken

Hypotheek24 helpt je aan de hand van duidelijke informatie en veelgestelde vragen waarin complexe zaken worden uitgelegd. Maar ook door heldere en onafhankelijke vergelijkingen. Zo neemt Hypotheek24 de consument bij de hand en zorgt dat de beste keuze gemaakt wordt. Omdat ook geldverstrekkers in de vergelijking worden opgenomen die je (nog) niet via Hypotheek24 kunt afsluiten weet je altijd waar je de laagste rente kunt krijgen. Hypotheek24 is, net zoals alle sites van DGN, 100% onafhankelijk en 100% transparant.

Online hypotheek afsluiten

Weet je al precies welke hypotheek je wilt dan kun je deze direct afsluiten. Hypotheek24 bied je alle benodigde tools om zelf je hypotheek te kiezen en voor 650 euro af te sluiten.
Onafhankelijk en betrouwbaar. En dat tegen de laagste afsluitkosten van Nederland.

Top 5 sparen

  1. 1,25% Knab
  2. 1,21% LeasePlan Bank
  3. 1,20% MoneYou
  4. 1,20% Argenta
  5. 1,20% DHB Bank

Top 5 goedkoopste bankrekeningen

  1. 0,00 ICBC
  2. 0,00 Staalbankiers
  3. 0,00 Staalbankiers
  4. 15,00 ASN Bank
  5. 17,40 ING