vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Alle banken voor sparen en betalen vergelijken

Home > Banken > ABN AMRO > Spaarrekeningen > Royaal Rekening

ABN AMRO | Royaal Rekening

Spaarrekening, 0,70% rente

Algemene productinformatie
Opmerking Met deze rekening kunnen schenkingen in de vorm van spaargeld en/of beleggingen worden ontvangen. De rekening kan ook gebruikt worden om een erfenis in de vorm van spaargeld en/of beleggingen te ontvangen. Bij het openen van de Royaal Rekening moet er een bewindvoerder worden aangewezen die over de rekening mag beschikken. Dit kan via een daarvoor opgestelde Akte of via een testament. Vraag een adviseur om meer informatie hierover. De rekening wordt op naam van de ontvanger van de schenking geopend. Wilt u kunnen beleggen met uw Royaal Rekening? Dan moet u dit aangeven bij de bank. Boven € 1.000.000,- wordt geen rente vergoed.
Soort rekening Spaarrekening
? Standaardrente 0,70%
? Alternatieve rente 1,20% (maximaal (basisrente + bonusrente) de bonusrente ontvangt u bovenop de basisrente in het kwartaal dat u de rekening opent, daarna over het spaargeld dat een heel kwartaal op de rekening staat)
Leeftijdseisen Geen leeftijdseisen
? Minimale eerste inleg Geen limiet
? Maximale eerste inleg € 1.000.000,00
? Minimaal automatisch sparen Geen limiet
? Maximaal automatisch sparen Geen limiet
? Opnamekosten Geen
? Renteuitkering Per kwartaal
Faciliteiten
Internetbankieren Ja
Pinpas Nee
Papieren afschriften Nee
Garantieregeling
ABN AMRO is een geregistreerde bank bij De Nederlandsche Bank NV of werkt samen met een bank die dat is. Hierdoor valt deze rekening onder het Nederlands depositogarantiestelsel. Hierbij bent u tot maximaal € 100.000 per rekeninghouder verzekerd. Lees hier meer over depositogarantiestelsels.