vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Alle banken voor sparen en betalen vergelijken

Home > Banken > ABN AMRO > Spaarrekeningen > KinderToekomst Sparen

ABN AMRO | KinderToekomst Sparen

Jeugdsparen, 1,50% rente

Algemene productinformatie
Opmerking Kan geopend worden voor kinderen t/m 10 jaar. U mag maximaal één rekening per kind openen. U mag per jaar maximaal € 20.000,- naar de rekening overmaken. Ook als er spaargeld is opgenomen. Maakt u gebruik van de jaarlijkse schenkingsvrijstellingen? Let dan op dat deze bedragen lager zijn dan de jaarlijkse maximale inleg. In 2012 is het vrijstellingsbedrag voor kinderen € 5.030,- per jaar. Voor kleinkinderen is dit € 2.012,- per jaar. Zorg dat u het Burger Service Nummer (BSN) van uw kind bij uw aanvraag bij de hand hebt. Deze vindt u bijvoorbeeld op de polis of het pasje van de Zorgverzekeraar of de bevestiging van het BSN die u van uw gemeente hebt ontvangen.
Soort rekening Jeugdsparen
? Standaardrente 1,50% (Deze rente krijgt uw kind nu over het hele spaarbedrag. De genoemde rente is de rente op jaarbasis.)
? Alternatieve rente 5,00% (Uitkering in de maand volgend op de 5de, 10de, 15de en 18de verjaardag. Bonusrente voor elk kalenderjaar over saldotoename, met een maximum van 5,0% per uitkering.)
Leeftijdseisen Tot 10 jaar
? Minimale eerste inleg € 10,00
? Maximale eerste inleg Geen limiet
? Minimaal automatisch sparen Geen limiet
? Maximaal automatisch sparen € 5.000,00 (Per jaar)
? Opnamekosten Geen
? Renteuitkering Jaarlijks
Faciliteiten
Internetbankieren Ja
Pinpas Nee
Papieren afschriften Nee
Garantieregeling
ABN AMRO is een geregistreerde bank bij De Nederlandsche Bank NV of werkt samen met een bank die dat is. Hierdoor valt deze rekening onder het Nederlands depositogarantiestelsel. Hierbij bent u tot maximaal € 100.000 per rekeninghouder verzekerd. Lees hier meer over depositogarantiestelsels.